Odense Havn - en ny bydel

Det yderste af det inderste

Den nye flotte ejendom på Tværkajen har en helt unik beliggenhed på havnen i Odense.

Man er fra bygningen ikke langt fra hverken Odense Banegaard eller byens centrum med gågader, caféer, restauranter og butikker – afstanden via ”byens Bro” tager et par minutter.

Imac
Imac

Udearealer

Det ny anlagte havneareal rummer et væld af aktiviteter for enhver smag – om man er ung eller gammel, kan man fornøje sig med havnebadet, kajaktur, beach volley, fodboldfabrikken, og det er blot nogle af mulighederne.

Kulinariske oplevelser

Vil man have en kulinarisk oplevelse er restaurant Nordatlantisk Hus eller Storms Pakhus ligeledes en enestående mulighed.

Imac
Imac

Udviklingen

Odense Havn blev anlagt i starten af 1800-tallet, og meget er sket siden. Efter gennem mere end 150 år at have fungeret som en travl industrihavn er havnen i dag under forvandling til et nyt, spændende område med spirende kulturliv. Havnekvarteret trækker tydelige referencer til fortiden i form af de mange bevarede og “genbrugte” bygninger, og området byder på aktiviteter og oplevelser for både lokale og turister.

Bliv inspireret i vores galleri af billeder over Odense Havn.

Galleri

Aktiviteter

På Byens Ø er der etableret flere sportsbaner; både beach volley, pétanque, crossfit og parkour foruden minigolfbanen, der ligger i forbindelse med Fodboldfabrikken. Her er der ud over fodboldspil også mulighed for at dase på stranden under palmerne og nyde en forfriskning fra Fodboldfabrikkens bar.

Læs mere om Odenses aktiviteter, event og oplevelser på visitodense.dk

Imac